Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin en dikkat çeken karakterlerinden bir tanesi olan Alev ArslanMüjde Uzman canlandırıyor. Hakim bir baba ve ev hanımı bir annenin kızı olan Alev Arslan, ablası Kıvılcım Arslan'a göre daha uçarıdır. Ayakları yere basmayan deyim yerindeyse ''hercai'' bir karakter olan Alev Arslan ve onu canlandıran Müjde Uzman hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müjde Uzman'ın oyunculuk kariyeri katıldığı Elite Model Look yarışmasıyla başladı. 2001 yılında katıldığı yarışmada birinci olan Müjde Uzman, daha sonra müzik kanallarında sunuculuk ve VJ'lik yaptı. Ancak oyuncu olma hayalleri kuran Müjde Uzman, 2008 yılında nihayet muradına erdi. Paramparça Aşklar dizisinde canlandırdığı Nil karakteriyle yavaş yavaş tanınmaya başladı. Daha sonra Akasya Durağı, Kapalıçarşı, Aşk Bir Hayal ve Halil İbrahim Sofrası'nda konuk oyuncu olarak bulundu. Bir Çocuk Sevdim dizisinde Derin, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Armin Hatun, Fatih dizisinde Dilyar, 20 Dakika'da Kuzgun, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Nazlı Meriç, Kiralık Aşk'ta Seda Berensel, Babamın Günahları'nda Zümrüt, Savaşçı'da Pilot Üsteğmen Funda Turaç, Evlilik Hakkında Her Şey'de Yasemin Özdemirler ve Kızılcık Şerbeti'nde de Alev Arslan'ı canlandırdı. 

Müjde Uzman ayrıca, Recep İvedik 2, Hadi İnşallah, Dost Kazığı, Kutsal Damacana 4, İllegal Hayatlar ve Kadınlara Mahsus filimlerinde de rol aldı. 

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Müjde Uzman'ın ''mujdeuzman'' kullanıcı ismindeki Instagram hesabında 798 bin takipçisi bulunmaktadır. 1.72 boyunda olan ve kariyerinin başında modellik birinciliği olan Müjde Uzman'ın kilosu da 54'tür.

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV KİMDİR?

Kıvılcım'ın uçarı kız kardeşi olan Alev Arslan'ın kendisine ait olan bir organizasyon firması bulunmaktadır. Ayakları yere sağlam basan, otoriter, disiplinli olan ablası okul müdürü Kıvılcım Arslan'ın aksine daha deli dolu birisidir. Alev Arslan; neşeli, eğlenceli ve esprili bir karaktere sahiptir. Hayata başka pencereden bakar. Birçok şeyi ciddiye almaz. Sözünü esirgemeyen aklına geleni her yerde söyleyen bir yapısı vardır.

Editör: Orhan Duman