CHP kulislerinde genel başkanlık yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun aktif siyasete bir vakıf kurarak devam edeceği konuşuluyor. 

Kılıçdaroğlu'nun bir vakıf kurması ya da var olan bir vakfın yönetimini devralması bekleniyor. Vakfın hem İstanbul'da hem Ankara'da ofisleri bulunacak. 

3 kez kanseri yendi ama! Ayşenur Parlak’ı kaybettik 3 kez kanseri yendi ama! Ayşenur Parlak’ı kaybettik

CHP’nin 38. Olağan Kurultayında genel başkanlık yarışını Özgür Özel’e karşı kaybeden Kılıçdaroğlu, aktif siyasete devam etme kararı aldı. Genel başkanlık yarışını kaybettikten sonra sosyal medya hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmaya devam eden Kılıçdaroğlu, bugünlerde yeni bir vakıf kurmanın hazırlığını yapıyor. Kılıçdaroğlu’nun yol arkadaşlarıyla birlikte faaliyette olan bir vakfın yönetimini devralmayı değerlendirdiği de öğrenildi. 

CHP, MYK’sı toplandı! "Pazarlık yok" CHP, MYK’sı toplandı! "Pazarlık yok"

Kısa sürede sonuçlandırılması beklenen değerlendirmenin ardından bir vakıf mı kurulacağı yoksa bir vakfın mı devralınacağı konusunda karara varılacak. Kılıçdaroğlu, kurduğu vakıf aracılığıyla güncel konularda fikirlerini açıklamaya devam edecek; aynı zamanda CHP ile ilgili de değerlendirmeler yapacak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ