Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla 500 binden fazla takipçiye ulaşan sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak'tan sevenlerini kahreden bir haber geldi. 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Parlak, karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hayatını kaybetti.


12 yaşındayken kemik kanserini, 27 yaşında meme kanserini, 30 yaşında lenf kanserini yenen Parlak, 33 yaşındayken kolon kanserine yakalanmıştı.

Parlak'ın vefat haberini eşi Savaş Parlak, şu sözlerle duyurdu:

"Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek. Yoğun bakım doktoru ile görüştük. Biz sadece solunumu durdu diye biliyorduk kalbi de durmuş. Tekrar çalışmaya başlamış, entübe etmişler. Günde bir sefer bilgi vereceklermiş, yarın akşamüstü tekrar görüşeceğiz yoğun bakım doktoru ile. Benim de bildiğim bu kadar. Lütfen benim telefonumu aramayın, bir gelişme olursa benim telefonumu arayacaklar, meşgul olmasın. Allah rızası için çokça dua."

Parlak'ın ölüm haberi sonrası Bergozar Korel, Burcu kara, Berfu Yenenler gibi ünlü isimler taziye mesajı iletti.

Kaynak: HABER MERKEZİ