2005 yılında Hülya Avşar’dan ve 2014 yılında ise Feraye Tanyolaç’tan boşanan Kaya Çilingiroğlu biten evliliklerinden 26 yaşında Zehra adında bir kızı ve 18 yaşında Hüseyin Kaya adında bir oğlu olan 60 yaşındaki ünlü spor yorumcusu özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Ünlü isim, geçen gece bir mekandan çıkarken genç aşkıyla ilk kez görüntülenerek 'Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya...' diyerek gülen Çilingiroğlu, 'Hanımefendi de kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni.' sözleriyle aşkını itiraf etmişti.

Ekran Resmi 2024 08 07 11.20.38

'HER YERDEN ENGELLEDİM'

Kaya Çilingiroğluson olarak geçtiğimiz gün 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'ne katıldı. Etkinlikte ödül alan ünlü isim, genç sevgilisiyle ilişkisinin bittiğini açıklayarak; ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Çilingiroğlu ''Bu konu hakkında ne konuşabilirim ki... Görüntülendiğim kız Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisiymiş. Bir de 22 yaşında. Öğrenir öğrenmez her yerden engelledim. Beni kullandı. Meğer o gece oraya basının gelmesini o istemiş, başkalarına aratmış. Ben bunları sonradan öğreniyorum. Benim üzerimden prim yapmaya çalıştı ama sanırım pek de amacına ulaşamadı. Telefon numarasını sildim, her yerden de engelledim.'' ifadelerini kullandı.

K A Y A A A A

ALDATMIŞTI

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar, 1997 yılında yaptıkları evlilikle magazin dünyasının en çok konuşulan çifti haline gelmişti. Ancak büyük bir aldatma skandalının ortaya çıkmasıyla çift, boşanmıştı. Çilingiroğlu Avşar'ı Feraya Tanyolaç'la aldatmış ve bu durum basına sızmıştı. 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül