Sabaha karşı 04.00 sularında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kılıç Kavşağı yakınlarında meydana gelen feci kazada, Abdurrahman Karataş'ın yönetimindeki 35 AAK 265 plakalı otomobil, önünde seyreden Ömer Faruk'un kullandığı 41 ASG 504 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da yolda savruldu ve yaklaşık 60 metre boyunca sürüklendikten sonra durabildi. Kazada Abdurrahman Karataş ile birlikte araçta bulunan Buğra Demir Ülgül araçtan fırladı, ancak Karataş ile diğer araçtaki Cem Agin olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada toplamda 6 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak Yalova’daki hastanelere sevk edildi. Kazanın etkisiyle otoyolda büyük bir hasar oluştu; araç motorları yaklaşık 60 metrelik alana savruldu ve bariyerlerde sıkışan otomobil lastiği kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı ve trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri kaza bölgesinde detaylı bir inceleme yaptıktan sonra trafik normale döndü.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA