Yardım kuruluşunun Instagram sayfasından paylaşım yapan CoppaFeel! şunları söyledi: "Kurucumuz, meme şefimiz, meslektaşımız, dostumuz ve ışıltılı pisliklerin kraliçesi Kris'in hayatını kaybettiği acı haberi paylaşıyoruz. Kris, 'bunları yapabilecek kadar hayatta' olmanın en büyük destekçisiydi. Hayata son derece yaratıcı, eğlenceli ve korkusuz bir şekilde yaklaştı ve kanserle hayatı dolu dolu yaşamanın mümkün olduğunu bize gösterdi. Kris'in tutkusu, kimsenin kendisini onun durumunda bulmasıydı ve böylece meme kanserlerinin erken ve doğru şekilde teşhis edilmesini sağlamak için CoppaFeel! doğdu.

Kris Hallenga 38 yaşında hayatını kaybetti

KRİS'İN MİRASINI SÜRDÜRMEYE KARARLIYIZ

"Kris'in hayattaki misyonu, CoppaFeel!'in artık var olmasına gerek kalmaması ve meme kanserinin geç teşhisinin hayattayken ortadan kaldırılmasıydı. Herkesin mutlu ve sağlıklı bir yaşam yaşama şansına sahip olmasını sağlamak için Kris'in mirasını sürdürmeye kararlıyız. Hiçbir savaşı kaybetmedi, bir kavganın içinde değildi ve ölümünün trajik olarak görülmesini kesinlikle istemezdi.

"Sadece yaşıyordu. 38 yaşındaydı ve doyumla ve sevgi dolu bir kalple öldü. Kris'in ailesinin tek bir isteği var; Kris'in ölümünü işlemek için gereken zaman ve alanı sağlamak amacıyla huzur ve mahremiyet. Topluluğumuza sevginiz ve destek mesajlarınız için teşekkür ediyor ve bu dönemde ailenin isteklerine saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen Kris'in yaşadığı muhteşem hayatı ve başardığı şeyleri hatırlayın, ama her şeyden önce göğsünüzü kontrol ederek onun anısını onurlandırın... bu hayatınızı kurtarabilir.

Çaldığı arabanın benzini bitti! Polisi görünce aracı itmeye başladı! Çaldığı arabanın benzini bitti! Polisi görünce aracı itmeye başladı!

"CoppaFeel! Genel Merkezindeki herkesin sevgileriyle."

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL