Edinilen bilgilere göre, Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde R.Ö.'nün kullandığı 50 ADC 978 plakalı otomobil, patates yüklü K.Ö.'nün idaresindeki 38 AEH 666 dorse plakalı tıra arkadan çarptı ve ardından orta refüje çıkarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kazada yaralanan 2 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, maalesef otomobilde bulunan milli kick boksçu Buket Kaya hayatını kaybetti. Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı ve hurdaya dönen otomobil, yapılan incelemelerin ardından çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Kayseri Spor A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.
 

Mert Günok'tan Rahmi Koç'un jestine cevap: 'Beni çok onore etti' Mert Günok'tan Rahmi Koç'un jestine cevap: 'Beni çok onore etti'

Kaynak: İHA