Dünyanın neredeyse bütün terapislerinin ve uzmanlarının ortak bir kanısı var: Bir kadını elde etmenin tek yolu sadece sizin elinizden geçiyor.

Çünkü bir kadına nasıl ve ne şekilde yaklaştığınız önemli. İlgi ve güven bunların başında geliyor, diyebiliriz. Peki bir kadına asla "Hayır" dedirtmemenin yolları nelerdir? İşte uzman görüşlerine göre derlediğiiz "Altın kurallar" zinciri...

kadı-1

* İLTİFAT EDİN 

* GÜVEN VERİN 

* DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜZE DİKKAT EDİN

* İLGİ DUYDUĞU KONULARA YÖNELİN

* SAHİPLENİN

* CİNSELLİK KONUSUNDA ACELE ETMEYİN

* KENDİNİZİ FAZLA ÖVMEYİN, BENCİL OLMAYIN

İLTİFAT EDİN

Altın kurallardan biri kadına edilen iltifattır. Sürekli olmasa da ara ara karşınızdaki kadına iltifat ederek onu değerli biri yapın. Bu biraz kadını şımartır ve hoşuna gider.

GÜVEN VERİN

Karşınızdaki insana güven verin. Bir ilişkide ve ya ilişkiye başlamadan önce yapılacakların başında gelecek olay güven meselesidir. Güven ve sevgi ilişkiyi tamamlayıcı etkenlerdir.

kadınnn

DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜZE DİKKAT EDİN

Dış görünüşünüze dikkat edin ve özen gösterin. Kadınlar bakımlı iyi giyinen tarzı güzel erkeklerden hoşlanır. Bir kafe ya da mekana gittiğinizde dikkatleri üzerinize çekmek ve bütün gözlerin sizde olmasını istiyorsanız tarzınıza özen gösterin.

İLGİ DUYDUĞU KONULARA YÖNELİN

Bazen sohbetler sıkıcı bir hale gelebiliyor. Konuyu hemen kadına ve ilgi duyduğu şeylere çevirin. Bu sohbeti uzatacak ve karşınızdaki kadının hoşuna gidecek. Mesela aynı tarz spor dallarını sevmeye başlayın, aynı tarz müzikleri dinleyin, aynı tarz dizi ve ya filmler izleyin..

SAHİPLENİN

Karşınızdaki kadını kendinizden bir parçaymış gibi sahiplenin. Sahiplenmek bazen farklı anlamlar taşıyabiliyor. Sahiplenin derken onu kısıtlayın ve ya sıkarak bunaltın anlamında değil. Ailenizden birini nasıl tüm güzelliğinizle sahipleniyorsanız karşınızdaki kadına da o hissiyatı verin.

CİNSELLİK KONUSUNDA ACELE ETMEYİN

Cinsellik konusuna hemen girmeyin! Cinsellik bir nevi vüducumuzun ihtiyacı haline gelse de ilk başta bu konuya girmekten uzak durun. Cinsellik konusunda acele etmeniz kadının aklında başka düşünceler yaratabilir ve sizden anında uzaklaşabilir.


KENDİNİZİ FAZLA ÖVMEYİN BENCİL OLMAYIN

Kadınlar genelde egolu erkeklerden uzak durmaya çalışır. Bu durum sadece kadınlar değil erkekler için de geçerlidir. Ego, birbirinizden soğumaya uzaklaşmaya en etkili faktörlerden biridir. Hep bizcil olun! Sürekli kendinizden bahseder ve bencil olursanız birbirinizden soğur ve ya uzaklaşırsınız.

Kaynak: Eray Can Erginbaş