ABD Arizona'da bir öğretmen, aylardır kayıp olan 17 yaşındaki bir öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. 44 yaşındaki Robyn Rogers, Polis Departmanı'na gencin yeri hakkında ihbar gelmesinin ardından gözaltına alındı.

14 ŞUBAT'TA KAÇTI

Yerel haber ajansı The Bee; gencin 14 Şubat'ta evden kaçtığını ve iki gün sonra kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın başladığını bildirdi. AZ Family'nin haberine göre; Rogers, reşit olmayan biriyle üç kez cinsel ilişkiye girme, kovuşturmayı engelleme, kolluk kuvvetlerine yanlış bildirimde bulunma, uyuşturucu madde ve malzemelerini bulundurma suçlamalarıyla itham edildi.

ÇOCUK GELİŞİMİ!

Rogers'ın Telesis Hazırlık Akademisi adlı özel okulda ders verdiği öğrenildi. Yaşam becerileri ve çocuk gelişimi öğretmeni olarak çalışmış ve amigo koçu olmuş! Ancak şu anda görevine son verildi ve okulun internet sitesinden çıkarıldı.

KEFALETLE TUTULUYOR

Rogers, Mohave İlçe Şerif Ofisi'nin gözetiminde 30.000 dolarlık kefaletle tutuluyor. Kadının savunma yapıp yapmadığı ya da bir avukat tutup tutmadığı henüz belli değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ