Ashton Kutcher ve Mila Kunis, bir kez daha spot ışıklarının altındalar. Bu sefer sebebi, Sean "Diddy" Combs ile olan ilişki... Bir kaynak, In Touch'a özel olarak, bu dramın Hollywood'dan uzaklaşma ve bunun yerine Avrupa'da yeni bir hayat kurma planlarını ikiye katladığını söyledi.


ÇAMURA SÜRÜKLENDİ


Bu kaynak, "Ashton, geçmişteki ilişkileri yüzünden bir kez daha çamura sürüklendiği için çok sinirli. Önce Danny Masterson'dı, şimdi de Diddy...  Bu durum onu ​​Hollywood'dan çok daha iyi yaşanacak yerler olduğuna ikna etti!" diye konuştu.


PARA KAYNAĞI BURADA


1990'ların sonlarında sette tanışan çift, yaz tatillerini Avrupa'da geçirdi. In Touch'a konuşan kaynak, "Avrupa'da çok iyi vakit geçirdiler ve birçok açıdan oraya taşınma fikri şu anda listelerinin başında geliyor. Çocuklarını çok daha sağlam bir yaşam tarzıyla büyütmek için harika bir yer olacağını düşünüyorlar. Onları taşınmaktan alıkoyan tek şey işleri... Çünkü ABD'de hala çok fazla ticari kazançları var. Bu yüzden uzakta kalabileceklerini düşünüyorlar" dedi.


BUNLARI ANLATAMAM


Ashton Kutcher, rapçi Diddy'nin aralarında cinsel suçların da bulunduğu birçok iddiayla tutuklanmasının ardından eleştirilerin hedefi oldu. Ashton, 2019'da sunucu Sean Evans'a, "Hızlıca arkadaş olduk" demişti. Yeniden gündeme gelen başka bir röportajda Ashton, Diddy partilerinde yaşanan ahlaksızlıklarla ilgili soru sorulduğunda gülerek, "Anlatamadığım çok şey var " yanıtını vermişti.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL