MJ The Musical adlı yapımın yıldızı Zelig Williams, 3 Ekim'de ortadan kayboldu. 28 yaşındaki Williams'ın kayıp kişiler ilanında, en son Columbia'daki evinde beyaz bir tişört, siyah şort ve kahverengi terliklerle görüldüğü belirtiliyordu.


ARAÇ KULLANIRKEN


Yetkililere göre; Zelig son olarak aracının bulunduğu Congaree Milli Parkı bölgesinde araç kullanırken görüldü. Ailesi, ilk başta telefonundan gelen bir uyarı nedeniyle trafik kazası geçirmiş olabileceğini düşündü. Ancak olayın bir araba kazası olma ihtimali daha önce elendi.


BİRÇOK ÜNLÜ İSİM


Yetkililer aktörü ararken, Williams ile 2019'da "The Man. The Music. The Show"da çalışan Hugh Jackman da dahil olmak üzere Broadway'deki meslektaşları, bilgisi olan herkesin Richland County Şerif Ofisi ile iletişime geçmesini istiyor.


DUA EDİYORUZ


Wolverine karakterine hayat veren Hugh Jackman, Instagram Hikayesinde "Zelig, seni seviyoruz ve güvenli bir şekilde geri dönmen için dua ediyoruz" yazdı. Bu mesajın paylaşılmasını talep ederken, bilgili olan herkesin yetkililerle temasa geçmesini istedi.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL