İddiaya göre, Diyarbakırlı olan ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İzmir'e taşınan İbrahim Köçer'e bipolar bozukluğu teşhisi konulmuştu. Özel bir nakliye firmasında çalışan ve bir tedavi ilaçlarını kullanmadığı ileri büyüklükteki 3 çocuk babası Köçer, büyük kızları NK (26) ve küçük kızları EK'yi (9) evden gönderip, daha sonra henüz kaldırılamayan bir nedenle tartıştığı eşi Nurtaç Köçer'i boğarak öldürdü. Olayın ardından evin balkonuna kendini iple asarak hayatına son verdi.

236535_IZMIRIN-BUCA-ILCESINDE-BIPOLAR-BOZUKLU

Babası gibi bir nakliye şirketinde çalışan çiftin insanlardan YK, iş çıkışında olağandışı korkunç bir manzara ile karşılaştı. Evin içinde annesinin, balkonda ise babasının iple bölgesinde cansız bedenlerini gören YK, sinir krizi geçirdi. YK'nın “Ben bu manzarayı nasıl unutacağım” diye feryatlarını oturan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi.

236525_IZMIRIN-BUCA-ILCESINDE-BIPOLAR-BOZUKLU

Olay yerine gelen ekipler, Koçer çiftinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

236528_IZMIRIN-BUCA-ILCESINDE-BIPOLAR-BOZUKLU

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA