İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan Nergiz Parkı'nda farklı zamanlarda gerçekleştiği iddia edilen, pompalı tüfekle 5 kişinin ve 1 köpeğin yaralandığı olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırınca polis ekipleri olaya ilişkin bir soruşturma başlattı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yapılan açıklamada, polis merkezine herhangi bir müracaat olmamakla birlikte müşteki ile irtibat kurulduğunu belirtti.


Olayın Nergis Mahallesi 6018 Sokak üzerinde bir iş yerinin önünde meydana geldiği ifade edildi. Müşteki Sevgi Tevşi'nin ifadesine göre, olay sırasında iş yerine girdiği esnada bir patlama sesi duyduğunu ve ayağına isabet eden saçma nedeniyle yaralandığını beyan etti. Ancak, olayın ne şekilde gerçekleştiği veya kim tarafından yapıldığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.


Polis, olaya ilişkin incelemeleri sürdürüyor ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını derinleştiriyor. Bu kapsamda, olayın gerçekleştiği değerlendirilen şüphelilerden Y.A.T. adlı bir kişi gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için ise polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA