İzmir'in Menemen ilçesinde meydana gelen olayda, A.D'nin otomobiline başka bir aracın çarpması sonucu yaşanan kaza, ilginç bir gelişmeye dönüştü. Aracındaki hasarı anlamak için otomobilden inen A.D, diğer sürücü G.B. ile konuşmaya başladı. Ancak kaza mahallinde bulunan üçüncü bir şahıs olan G.U, A.D'yi zorla kendi aracına bindirerek kaçırdı. G.B. de sürücü koltuğuna geçerek, A.D'yi otomobille uzaklaştırdı.

Olayı gören sitenin güvenlik görevlisi, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekiplerince takibe alınan araç, Manisa'nın Akhisar ilçesinde durduruldu. G.U, G.B. ve araçta bulunan R.K. gözaltına alındı. Kaçırılma sırasında bıçakla hafif şekilde yaralanan A.D. ise hastaneye kaldırıldı.

A.D'nin ifadesine göre, daha önce G.U. tarafından şiddete maruz kaldığı için şikayetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı belirlendi. G.U'nun ifadesinde ise siteye kiralık daire bakmaya gittiklerini, kaza sonrasında olayların aniden geliştiğini ve A.D. ile konuşmak istediğini iddia ettiği öğrenildi.

G.U, G.B. ve R.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Güvenlik kamerası kayıtlarında kadının zorla araca bindirilmesi ve kaçırılma anları da tespit edildi.

Kaynak: AA