Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi’nin güzel eşi ve menajeri Wanda Nara, müjdeli haberi verdi.

Wanda Nara, İtalyan magazin dergisi Gente’ye verdiği röportajda, Mauro İcardi’nin kendisine bir kez daha evlilik teklifi yaptığını açıkladı.
 

WANDANARA2

“TEKLİF ÇOK GÜZEL! ARJANTİN’DE EVLENİRİZ”

Bir diğer futbolcu Maxi Lopez’den boşandıktan sonra 27 Mayıs 2014’te Mauro İcardi ile evlenen güzel yıldız, “İlk kez söylüyorum. Mauro, 10 yıl sonra bir kez daha bana evlenme teklifinde bulundu.  Henüz bir planlama yapmasak da bu teklifi almak çok güzel” dedi.

WANDANARA5

İtalya’da ‘Yıldızlarla Dans’ programında boy gösteren ve izleyenleri bir kez daha büyüleyen Wanda Nara, “Arjantin’de mi evleniriz bu konuda bir fikrim yok. İnanın ikimizin de bunu oturup konuşacak zamanımız olmadı. Ama zannediyorum düğün yaparsak bu Arjantin’de oluruz” ifadelerini kullandı.

WANDANARA1


“DOĞUM GÜNÜMDE PROGRAMDA OLACAĞIM”


Wanda Nara, “Yıldızlarla dans programının son bölümü olan 23 Aralık’a kadar Roma-İstanbul arasında gidip geleceğim. Doğum günüm olan 9 Aralık, programa çıkacağım. O gün, Mauro da çocuklarla birlikte buraya gelecek. Enteresan bir doğum günü kutlaması olacak” açıklamasını yaptı.


‘Ben kötü bir kaltağım’ adlı eseriyle müzik piyasasına da adım atan Wanda Nara, “İki şarkı daha yaptım ve toplam 3 klip çektim. Her yaştan insanın beğenisini topladı. Bu şarkılardan biri Portekizce ve Brezilya ritmi taşıyan bir eser. Umarım beğenirsiniz” diye konuştu.  

WANDANARA4

“BENİ ÖRNEK ALIN ELEŞTİRİLERE KULAK ASMAYIN”


Bu arada Wanda Nara, ‘Ben kötü bir kaltağım’ adlı eserine gelen yorumlarla ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Galatasaraylı Mauro İcardi’nin eşi paylaşımında, “Bu şarkının bu kadar tutacağını düşünmemiştim. Yaptığım her çılgınlığa verdiğiniz destekten ötürü hepinize müteşekkirim. Şarkıcı değilim ama şarkı söylüyorum. Dansçı değilim ama dans ediyorum. Sunucu değilim ama sunuculuk yapıyorum. Hayatınızda sadece arzularınızı hesaba katın. Belki benden nefret edenler haklı. Yeteneksiz doğdum. Ancak öğrenme arzum ve her türlü eleştiriye rağmen ileriye bakmayı seviyorum. Siz de bir şeyler yapmak ya da bir kişi olmak istiyorsanız, size söylenenlere kulak asmayın. Sadece hedefinize bakın ve ona doğru ilerleyin” dedi.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK