Polis, 25 yaşındaki itfaiyecinin cesedinin, ailesi ve arkadaşlarıyla yaptığı plaj gezisinin ardından bir iskelenin yakınlarında bulunduğunu belirtti. Oakland İtfaiye Departmanı; Caedan Laffan'ın beklenmedik bir şekilde hayatını kaybettiğini ve ölüm sebebinin "boğulma" olduğunu Facebook üzerinden doğruladı.

San Diego Yangın Kurtarma'dan Teğmen Rick Romero, Laffan'ın büyük bir ihtimalle alkol aldığını söyledi. Otopsi tamamlandığında sonuçlar açıklanacak.

BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDU

Laffan'ın arkadaşları ve ailesi; 25 yaşındaki adamın Pacific Beach'teki Crystal Pier yakınlarında okyanusa girmesi, suda birkaç kulaç atması ve ardından gözden kaybolmasının ardından cankurtaranlara haber vermişti. San Diego Polis Departmanı olay yerine müdahale etti ve Grand Avenue yakınındaki kıyı bölgesinde arama başlatıldı.

Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Saatler sonrasında bir iskelenin yakınlarında cansız bedeni fark edildi. Oakland itfaiyecisinin, Kaliforniya İtfaiyeci Yaz Oyunları'nda yarışmak üzere şehirde olduğu belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ