Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, siyah-beyazlı camiadaki seçimin sonucunu bekliyor. Başkan adaylarından Hasan Arat'ın ilk teknik direktör tercihi olan Sergen Yalçın, aday olması beklenen Emre Kocadağ'ın da kafasındaki teknik direktör adayı durumunda. İki taraftan da kendisiyle iletişime geçildikten sonra çalışmalara başlayan Sergen Yalçın, transfer listesini de belirledi. Bunun nedeni iki taraftan da kendisinden istenen detaylı rapor oldu. Analiz ekibinden Beşiktaş'taki son durum hakkında rapor isteyen Sergen Yalçın, eksik bölgeleri de buna göre belirleyecek. Buna göre bir transfer listesi oluşturacak. Gidecek ve gelecek oyuncuları belirleyecek.

Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri

RAPORDAN ÖNCE GİTMESİ GEREKENLERİ BELİRLEDİ

Sergen Yalçın, ekibinin kendisine ulaştırmasını beklediği rapordan önce kafasında gitmesi gerekenleri belirlemiş durumda. Sergen Yalçın, disiplinsiz davranışları ile dikkat çeken Valentin Rosier, geldiğinden beri forma giymekten uzak olan Ante Rebic, Jean Onana, Umut Meraş ve Emirhan Delibaş gibi isimleri kadroda düşünmüyor. Gelecek rapor sonrasında da takımdan ayrılacakları belirleyecek.

Mauro Icardi tek kişilik dev kadro! Mauro Icardi tek kişilik dev kadro!

SERGEN YALÇIN'IN SÜPER LİG'DEN BEĞENDİĞİ İSİMLER

Gidecek isimlere göre gelecekleri belirleyecek olan Sergen Yalçın, şimdiden Süper Lig'den birkaç ismi gözüne kestirmiş durumda. Hatayspor'dan Fisayo Dele-Bashiru, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı beğendiği isimler arasında yer alıyor. Bu isimlerin Beşiktaş'ta başarılı olacağını düşünen Sergen Yalçın göreve gelmesi durumunda transfer listesine bu isimleri ekleyecek. 

Yine Sergen Yalçın, daha önce Adana Demirspor forması giyen Matias Vargas'ı da beğeniyor.

Tecrübeli teknik adamın bu isimler dışında kulübün ekonomik durumuna göre takıma skor katkısı verecek, üretken bir orta saha daha istemeyi düşündüğü bildirildi. 

16'da 16 yaptı! Her kıtada, her sahada, her şekilde Fener 16'da 16 yaptı! Her kıtada, her sahada, her şekilde Fener

Hamas'ın bastığı festivalde 260 ceset bulundu! İşte tüyler ürpertici görüntüler Hamas'ın bastığı festivalde 260 ceset bulundu! İşte tüyler ürpertici görüntüler

GHEZZAL'A DA ÇOK GÜVENİYOR

Ayrıca Sergen Yalçın, yeni transferlerin dışında takımda performansını yukarıya taşıyacağı isimler olduğunu düşünüyor. Rachid Ghezzal en güvendiği isimlerden bir tanesi. Bunun yanında Demir Ege Tıknaz da Sergen Yalçın'ın gözdelerinden biri konumunda. Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Cenk Tosun gibi kadroda bulunan önemli isimlerin kendisinin göreve gelmesiyle performanslarında yükselme olabileceğini düşünüyor. Bu oyunculardan daha fazla verim alabileceğini hesaplıyor. Yine orta sahaya yapacağı uygun takviye ile Amir Hadziahmetovic'in de hücumda daha çok katkı veren bir yapıya dönüşebileceğine inanıyor.
 

Editör: Orhan Duman