Spor, siyaset ve iş dünyasının buluştuğu gecede B.Çekmece Kaymakamı Ali ikram Tuna, B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, B.Çekmece Belediyesi Koordinatörü Hayri Gürhan Kozanoğlu, B.Çekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ufuk Kıray, B.Çekmece Belediyesi Meclis Üyesi Murat Erçağ, Fatih Çınar, Hakan Çebi, Kerem Ereke, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Serkan Küçük, Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, B.Çekmece İlçe Spor Müdürü Ali Muzaffer Demir, B.Çekmece AK Parti eski İlçe Başkanı Recep Erol, Güzelce Mahalle Muhtarı Sevil Günay, Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Ali Tonta, Silivrispor Genel Kaptanı Uğur Babayiğit, Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, Silivri Ortaköyspor Kulüp Başkanı Aydın Güzdemir Güzelcespor’u yalnız bırakmazken çok sayıda Güzelce sevdalısı da salonu doldurarak sarı siyahlıların birlik ve dayanışma gecesine eşlik etti. 
CANBAZ: İSPAT EDEN BİRİ VARSA BAŞKANLIĞI DA BIRAKMAYA HAZIRIM
Gecenin açılış konuşmasını yapmak için sahneye Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz geldi. Canbaz Güzelcespor’un büyük güçlüklere ve engellere rağmen sevenlerinin desteğiyle ayakta kaldığını söyledi. Canbaz “Güzelcespor sadece bir kulüp değildir. Sizlerin gücü ve desteğiyle bütün güçlükleri bir bir aştık. Ne kadar engel olursa olsun sizlerin desteğinizle de aşacağımıza inanıyorum. Siyaset yaptım ama hiçbir zaman siyaseti biz kulüpten içeri sokmadık. Bütün siyasi partilere eşit olduk. Hepsini en iyi şekilde ağırladık. Bir gün siyaset konuşulmadı. Bir tane çıksın, ispat eden biri varsa başkanlığı da bırakmaya hazırım. Hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. 
KÜÇÜK: TAMER BAŞKANI HEPİMİZ ALKIŞLAMALIYIZ
Canbaz’ın konuşmasının ardından sahneye plaket vermek için çıkan Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük bir konuşma yaptı. Küçük belediye başkanlığı döneminde kendisinin de 15 yıl Gürpınarspor kulübüyle ilgilendiğini belirterek o zaman da kulüp başkanlığı yapan Tamer Canbaz’ın halen bu görevi sürdürmesinin takdir edilecek bir durum olduğunu söyledi. Küçük “Öncelikle Güzelcespor’a bu sezon Süper Amatörde başarılar diliyorum. Geçmişte biz de 15 yıl spor kulübüne destek verdik. Bu gerçekten zor bir iş. Çok büyük zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Tamer Başkanı bu konuda kutluyorum. Tamer Başkanı hepimiz alkışlamalıyız.” Diye konuştu. 


DR. AKGÜN: TAMER CANBAZ ALKIŞI HAK ETMİŞTİR
Küçük’ün yaptığı konuşmadan sonra sahneye bu kez B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün geldi. Dr. Akgün, uzun yıllardan beri kulüp başkanlığı görevini yapan Tamer Canbaz’a övgüler yağdırdı. Dr. Akgün “Tamer Canbaz’ın çektiği sıkıntıyı hiçbirimiz bilemez. Forma alınacak, top alınacak. Sabırla, 1991’den bu yana eğer Güzelcespor’umuzun başkanlığını ısrarla devam ettirebiliyorsa, bize baskı yaparak zamanından önce spor tesisi ve benzeri altyapı hizmetlerini yapma konusunda samimi olma noktasında zaman harcıyorsa ve bu işten vazgeçmiyorsa, kafasına koyduğunu yapıyorsa Tamer Canbaz alkışı hak etmiştir. İlla 1.Lig, Süper Ligde oynamak önemli değil. Önemli olan Güzelce çevresindeki alanlarda yaşayan çocuklarımızın sokaktan sahaya çekebilmesidir. Sokaktan çim sahalara çekebilmesidir. Sokakta tehlikelerin çok yüksek olması anneyi de babayı da bizleri de endişeye iter. Dolayısıyla çocuklara, onlara spor yaptıran kulüplerin varlığı da bizim için çok değerlidir. Güzelcespor geleceğimiz adına, çocuklarımız adına çok önemli hizmetler vermektedir. Ben işin bu tarafındayım. Hepimiz çocuklarımıza sahip çıkmak zorundayız.” Diye konuştu. 


TUNA: BURADA OLMAK BÜYÜK MUTLULUK
Gecenin son konuşması ise B.Çekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Güzelcespor’un bölge gençliğine çok önemli hizmetler verdiğini, spor kulüplerinin her zaman çok önemli ve değerli olduğunu söyledi. Tuna, Güzelcespor’un gecesinde olmaktan, spor camiasıyla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. 
Konuşmaların ardından Güzelcespor kulübü tarafından açık arttırmaya sunulan Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Güzelcespor 100. Yıl forması büyük ilgi gördü. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne oyun havalarıyla coştu. YEŞİM MÜNEVVEROĞLU

Kaynak: YEŞİM MÜNEVVEROĞLU