Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer sezonunu bomba bir isimle kapatmaya kararlı.

Başkan Koç, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın isteği doğrultusunda orta sahayı toparlayacak bir 6 numara için düğmeye bastı.

ALIKOC (1)-2

Fenerbahçe Başkanı, daha önce İngiltere Premier Lig’de CEO olarak büyük tecrübe edinen Selahattin Baki’yi Ada’ya gönderdi.

Selahattin Baki, İngiltere’de Arsenal’dan Jorginho ve Leicester City’den Wilfried Ndidi’nin menajerleri ve kulüpleriye görüşecek.

JORGINHO2 (1)


Arsenal, şu ana kadar kariyerinde 519 karşılaşmada 47 gol ve 31 asistle oynayan Jorginho’nun ayrılmasına onay vermiş durumda. 31 yaşındaki Jorginho 3 haftası geride kalan ligde sadece 19 dakika sahada kaldı.

NDIDI (1)


Fenerbahçe’nin İngiltere’de görüşeceği ikinci isim ise Leicester City’den Wilfried Ndidi. Kulübü Leicester City, İngiltere 2. Ligi Championship’te yer aldığı için ayrılmak isteyen Ndidi konusunda Avrupa’da transfer sezonunun kapanmasıyla Fenerbahçe büyük avantaj yakaladı.

Başkan Ali Koç, Wilfred Ndidi için rakamı 15 milyon Euro’ya kadar çıkarmayı hedefliyor. 26 yaşındaki Nijeryalı, 321 maçta 18 gol, 15 asist üretti.

GUIDO (1)

Fenerbahçe’nin 6 numarada İngiltere’de istenilen sonucu alamaması durumunda listesindeki 3. isim Real Betis’ten Guido Rodriguez. 29 yaşındaki oyuncu için kulübü 15 milyon Euro istiyor. Ancak Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin gelecek sezon sonunda bitecek olması Başkan Ali Koç’un elini çok güçlendiriyor.

AA-20230824-31991251-31991249-FENERBAHCE_TWENTE (1)

Fenerbahçe, gelecek hafta içerisinde gövde gösterisi yaparak Guido Rodriguez, Jorginho ve Wilfried Ndidi’den birine sarı-lacivertli formayı giydirecek.

GALİP ÖZTÜRK

Editör: Galip Öztürk