Beyoğlu'nda, Dolapdere Irmak Caddesi'nde geçen günlerde meydana gelen olayda, taksi şoförü Abdullah V. ile yabancı uyruklu Sabrine E. ve Oubl H. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, ve kadınlardan biri taksici Abdullah V.'ye tekme atmaya başladı. Abdullah V. önce kadını uzaklaştırmaya çalıştı, ardından da kavga etmeye son vermek için elinden geleni yaptı. Ancak kadın sakinleşmeyince, kavga diğer kadının da katılımıyla büyüdü.

Kadınlardan biri, taksiciye tekme atarak onu yere düşürdüğünde, diğer kadın da çantasını taksiye fırlattı. Kavga anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntülerde, taksiciyi yere savuran kadın ve ardından çantasını fırlatan kadın görülebiliyor. Kavga vatandaşların araya girmesiyle sona erdi.

Olayın ardından polis ekiplerine ihbar yapıldı ve Beyoğlu Devriye Ekipler Amirliği'nden gelen polisler, tarafları gözaltına aldı. Darp raporu alan taraflar, Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

İHA
Editör: Funda Işık