Olay anı kameralara anbean yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan taksici, adli kontrolle serbest bırakıldı. Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 06.30 sıralarında Beyoğlu Hüseyinoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Selçuk C., sokak üzerinde beklerken husumetli olduğu taksici Turgay Y.'yi (43) fark etti. Selçuk C., Turgay Y.'nin taksisine binerek kavga etmeye başladı. İddiaya göre, kavga kız meselesi yüzünden çıktı. Selçuk C., kız arkadaşına Turgay Y.'nin laf ettiğini söyleyerek ona saldırdı. Turgay Y. de karşılık verdi, önce araç içerisinde darp etti ve ardından araçtan inerek bıçakladı.


Olayın ardından Turgay Y. aracına binip uzaklaşırken, yaralanan Selçuk C. bir süre sonra yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelip ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Selçuk C.'yi hastaneye götürerek tedavi altına aldı. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.



Beyoğlu Asayiş polisi olayla ilgili çalışma başlattı ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda ticari taksinin plakasının 34 TCT 40 olduğu tespit edildi. Sürücüsü Turgay Y. ile Selçuk C.'nin daha önce 7 Ağustos'ta da bir yaralama olayına karıştıkları ortaya çıktı.



Polis, Turgay Y.'nin adresini tespit etti ve onu kıskıvrak yakaladı. Taksici Turgay Y. gözaltına alındı, ifadesi alındıktan sonra adli işlemler yapıldı. Suçunu itiraf eden Turgay Y., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA