İstanbul'da son günlerde yaşanan sıcak hava, mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğinden, şehir sakinleri bu fırsatı değerlendirmek için sahillere akın ediyor. Ekim ayının sonlarına yaklaşmamıza rağmen, yazdan kalma günler İstanbul'u sarmış durumda. Yazdan kalma günlerin yaşandığı bu dönemde, kent sakinleri güneşi kucaklayarak keyifli anlar yaşıyorlar.

WhatsApp Image 2023-10-23 at 00.25.52 (2)

GÜNEŞİN TADINI ÇIKARIYORUZ

Kentteki güneşli havayı ve sıcaklığın keyfini fırsat bilen vatandaşlar, sahil kafelerinde güneşin tadını çıkarırken, deniz kenarında yürüyüş yapmanın keyfini sürdü.

Ahmet Vardar, bu beklenmedik sıcak günlerin tadını çıkardığını şu sözlerle ifade ediyor: "Ekim ayının sonuna yaklaşıyoruz ama hava hala çok sıcak. Ailemle sahile gelerek güneşin ve denizin tadını çıkarıyoruz. Bu sıcak sonbahar günlerini kesinlikle değerlendirmemiz gerekiyor."

Asya Temiz, deniz kenarında yürüyüş yapmanın keyfini şu şekilde dile getiriyor: "İstanbul'un tarihî güzelliklerini keşfetmek için bu güzel havayı değerlendirmeye karar verdik. Deniz kenarında yürüyüş yaparak hem dinleniyoruz hem de güneşin tadını çıkarıyoruz."

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR