O-3 bağlantı yolu Esenler mevkiinde yaşanan olayda, iddiaya göre, 34 FHL 118 plakalı otomobile trafikte seyir halindeyken plakası belirlenemeyen başka bir araçtan ateş açıldı. Araçta bulunan Ö.F.Ö., vücuduna isabet eden mermilerle yaralanarak araçtan inerek kaçmaya çalıştı.


Yaya olarak kaçmaya çabalarken yaklaşık 100 metre sonra yere yığılan Ö.F.Ö.'ye, araçta bulunan diğer şahıs ise 200 metre kadar ilerledikten sonra tekrar ateş açılması sonucu ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu.


Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri diğer araçtan açılan ateş sonucu yaralanan Ö.F.Ö. ve diğer şahsa müdahalede bulundu. Yaralılardan biri sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edilirken, maalesef Ö.F.Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi.


Silahlı saldırı nedeniyle O-3 bağlantı yolunda trafik bir süre durdu. Olay yerindeki inceleme ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA