Katil İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısının yankıları sürerken, bölgeden bombardıman haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'li askeri analist Douglas Macgregor, İsrail'in Gazze'ye kara harekatı yapmasının bölgesel bir savaşı tetikleyebileceğini kaydederek İsrail'in kıyametinin Türkiye olacağını söyledi.

Dünyanın gözü 7 Ekim cumartesi günü Hamas'ın operasyonu sonrasında başlayan İsrail-Hamas çatışmasında. Günlerdir yoğun bombardıman altında kalan Gazze'de insanlar canlarını kurtarmak için çabalarken, katil İsrail sivilleri hedef alıyor.

Katil İsrail! Bu kez de okulu vurdu! İŞTE KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER Katil İsrail! Bu kez de okulu vurdu! İŞTE KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER

İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısının yankıları sürerken, bölgeden bombardıman haberleri gelmeye devam ediyor. 

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e yaptığı ziyarette koşulsuz destek olacaklarını açıklaması dünyada büyük yankı uyandırdı.

ABD Ordusu Emekli Albayı ve askeri analist Douglas Macgregor, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DÜNYA SAVAŞININ EŞİĞİNDEYİZ

Macgregor'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

Bölgedeki diğer ülkeler dünyanın geri kalanı gibi İsrail'den, Avrupa da artık bizden bıktı.
Demek istediğim bir dünya savaşının eşiğindeyiz. Anlaşılması gereken bu. İsrail Gazze'ye kara harekâtı yaparsa ki istenen başarı sağlanamayacaktır. Ama yine de istekli gözüküyorlar. Girerlerse sadece asker kaybetmekle kalmayacaklar Hamas'ı da tamamen yok edemeyecekler.

İsrail bir gazeteciyi daha öldürdü! İsrail bir gazeteciyi daha öldürdü!

ERDOĞAN LİDERLİĞİNDEKİ TÜRKLER ÖNEMLİ AKTÖR

İran'ın her ne kadar elinde çok sayıda füzesi olsa da İsrail'in savaş söz konusu olduğunda İran'a nükleer bomba göndereceğini açıkça ifade ettiğini söyleyen Macgregor  Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye "tehdidine" dikkat çekti.

TÜRKLER İSTERSE PAKİSTAN NÜKLEER SİLAH VERİR

Dünyadaki Sünni Müslümanlar için Erdoğan'ın fiili lider olduğunun altını çizen Macgregor şu ifadeleri kullandı:

Türklerin İsrail ile iyi bir hatırası da yok. Daha birkaç yıl önce Gazze'ye yardıma giden gemileri İsrail tarafından basılıp siviller öldürüldü. Böyle bir şey Türklerde İsrail için destek ve dostluk tohumları ekmeyecektir. Pakistanlılar da Türklerle çok yakın. Eğer Türkler isterse İsrail'e karşı caydırıcılık için nükleer silah vermeye hazırlar. 

Netanyahu'ya kendi askeri bile isyan etti: Bu savaşın sebebi sensin Netanyahu'ya kendi askeri bile isyan etti: Bu savaşın sebebi sensin

TÜRKLER İKİ MİLYON ASKERİ BÖLGEYE YIĞAR

Türkler bölgede en büyük hava ve askeri güce sahip ülkesi. Bir ay bile sürmez iki milyon askeri bölgeye yığabilirler. Ve Türkler çok acımasız savaşçılar. 

İSRAİL GAZZE’YE GİRERSE ONLAR İÇİN KIYAMET OLUR

Bütün bu saydıklarım İsrail için kıyamet olur, eğer Gazze'ye girerlerse! Bu saydıklarım kazanılamaz bir savaşı anlatıyor.

ABD DE DAHİL OLSA YENİLGİ KAÇINILMAZ

ABD hava desteği verse de bu yeterli olmayacaktır. Hepimiz biliyoruz ki karada da denizde de onlarla savaşacak kadar askerimiz yok. 

Kaynak: Haber merkezi