Paşabahçe Stadyumu’nda oynanan ev sahibi ekip 4. Dakikada Yakup Demirci’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra hızını kesmeyen İnkılapspor 18. Dakikada bu kez penaltı atışından Yunus Emre Ayaz’ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Konuk Anadolu FK 40. Dakikada Köksel Yedek’in attığı golle farkı bire indirdi: 2-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.


 
İkinci yarıya iyi başlayan İnkılapspor 64. Dakikada Yakup Demirci ile farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1. Sahanın yıldızı Yakup Demirci 67. Dakikada Anadolu FK filelerini bir kez daha havalandırarak hat trick yaptı: 4-1. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca 4-1 maçın da skoru oldu.
Şenol Demir yönetiminde iki haftalık galibiyet hasretine de son veren İnkılapspor puanını 14’e yükselterek gözünü üst basamaklara dikti. Anadolu FK da 12 puanda kalarak üst sıralara yaklaşma şansını değerlendiremedi. Şenol Demir’in göreve gelmesiyle birlikte ayağa kalkan İnkılap Alibeyköy deplasmanında alınan 2-2 beraberliğin ardından taraftarlarının önünde gövde gösterisi yaparak kazandı.

Kaynak: İSKENDER KORDU