Ne Gemiler Yaktım dizisinin fragmanı büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dizi, başarılı oyuncular Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Özellikle Devrim Özkan'ın performansı, fragmanın yayınlanmasının ardından sosyal medyada geniş yankı buldu. Özkan'ın daha önceki projelerinden tanıdık olan hayranları, yeni dizisi için büyük bir merak içinde. Önceki Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'deki başarılı performansının ardından, Ne Gemiler Yaktım'da canlandırdığı karakterle izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunması bekleniyor.


Fragmanda, daha önce Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayranlarının aşina olduğu "Tamam at o zaman ya" cümlesiyle özdeşleşen Devrim Özkan'ın karakterinin kullanılması dikkat çekti.


sddefault

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı "Ne Gemiler Yaktım" dizisi, yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrollerini paylaştığı dizi, aynı zamanda Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat gibi deneyimli isimleri kadrosunda barındırıyor. Heyecanla beklenen yapım, izleyicilere sürükleyici bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosu vadediyor.

3632242_1920x1080

Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan (Devrim Özkan), yollarının kesişmesiyle başlayan 'Ne Gemiler Yaktım', iki kadının hayatta kalma mücadelelerini birbirlerine destek olarak sürdürdükleri güçlü bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak.

Kaynak: haber merkezi