Beylikdüzü’deki kamu kurumları, sağlık kuruluşları, ilçe merkezi, kültür ve sanat binalarına daha rahat erişim sağlayacak olan BM6 Beylikdüzü - Haramidere Otobüs hattı törenle hizmete girdi. 4 otobüs belirlenen güzergahta 30 dakika arayla duraklardan geçecek.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, planlanan hattın ilçenin birçok merkezini birbirine bağladığını vurgulayarak, bu yeni hattın önemini belirtti. Başkan Çalık, Beylikdüzü ilçesine yeni bir güzergâhın eklenmesinin ilk gününde seferlerin başladığını ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Aynı zamanda, Barış Mahallesi ile Haramidere arasında önemli bir bağlantı sağlandığını ve bu sayede vatandaşların Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kolayca ulaşabileceğini söyledi. Yakuplu, Adnan Kahveci, Marmara, Kavaklı, Büyükşehir ve Barış mahallelerinde yaşayan komşuların artık hem kaymakamlığa hem de kültür merkezine daha rahat bir şekilde ulaşabileceği bu hattın, ilçenin ulaşım ihtiyacına büyük bir katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi.


İŞTE GÜZERGAH DURAKLARI
Hattın güzergahı, Haramidere, Güzelyurt, Büyükşehir Konutları, Emlakbank Konutları, Bizimkent, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Adakent Bulvarı, Çiftlik Caddesi, Ankara Caddesi, Eğitim Vadisi, Park Bahçeler Müdürlüğü, Batı Trakya Bulvarı, Kavaklı, Kavaklı Meydan, Burgaz Sokak, Turgut Özal Caddesi, Marmara Caddesi, Sahil Yolu ve Sahil Yolu Muhtarlığı duraklarından geçecek. 

Kaynak: MEZİN DEDEYİ