Galatasaray'da sezona yine bomba gibi bir başlangıç yapan ve 12 maçta 10 gol, 2 asistle istatistikleri alt üst eden Mauro Icardi, üst düzey performansıyla izleyenleri mest ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde de Manchester United ağlarını sarsarak sarı-kırmızılılara 3 puanı getiren Icardi, 4 büyük lige dönebilir. Arjantinli yıldız için İspanya'dan Real Madrid ve Barcelona'nın harekete geçtiği öğrenildi.

İddialara göre Robert Lewandowski'nin sakatlanmasının ardından paniğe kapılan Katalan ekibi Barcelona, 30 yaşındaki Icardi için devre arasında teklif yapmaya hazırlanıyor. Barcelona'nın golcü oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli ise 30 milyon Euro.


Suudi Arabistan'a giden Cezayir asıllı Fransız olan tecrübeli golcüsü Karim Benzema'nın boşluğunu dolduramayan Real Madrid de Mauro İcardi'yi ara transferde kadrosunda görmek istiyor. 

GALATASARAY AŞKI AĞIR BASTI

Yaz transfer döneminde yine birçok Avrupa kulübünü peşine takan Icardi, en iddialı teklifi Suudi Arabistan'dan almıştı. Icardi, 4 yıllığına 100 milyon Euro'yu reddedip, Galatasaray'da oynamayı tercih etmişti. 

Mauro İcardi'yi bir diğer İspanyol temsilcisi Real Betis'in de istediği ancak Real Madrid ve Barcelona karşısında şansı olmadığı belirtiliyor.

İspanya'da iki ezeli rakibin kapıştığı Mauro İcardi'yi fırsat transferine çevirmek isteyen Galatasaray, 40 milyon Euro+bonuslarla birlikte 10 milyon Euro olmak üzere kapıyı 50 milyon Euro'dan açacak.

Galatasaray geçen sezon kiralık olarak forma giyen Mauro İcardi'nin bonservisini sezon başında Paris Saint Germain'den 10 milyon Euro'ya almıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ