Son zamanlarda güçlü sesi ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak, müziğe olan ilgisiyle genç yaşlarda başladı. Ancak, babası İbrahim Tatlıses'in gölgesinde kalmaktan rahatsızdı.



"Babam İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak tanındığı için, bu etiketle anılmaktan bıkmış olan Çıtak, bir dönem, "Bu ülkede sayenizde kalmanın bir anlamı yok gibi hissediyorum. İyi bir insan olabilirim, yetenekli bir ses olabilirim ama bu etiketle sınırlanıyoruz. Artık bırakın beni özgür bırakın. Babam benim için çok büyük bir sanatçı ve bu işin gerçek ustası" şeklinde tepkisini dile getirmişti.

1

"ZAYIFLAMA SIRRINI AÇIKLA"

Bu ifadelerle gündeme gelen Dilan Çıtak, son zamanlarda ise sosyal medyada mini şortuyla verdiği pozlarla dikkat çekiyor. Aynı zamanda kilo kaybıyla dikkat çeken Çıtak, bu paylaşımlarıyla öne çıkıyor.

2

Dilan Çıtak'ın yatak pozunu ilk yorumlayan kişi, eşi Levent Dörter oldu. Eşinin cesur pozuna "Zayıflama sırrını bize de anlat" şeklinde espri yapan Dörter'e şarkıcı eğlenceli bir yanıt verdi, "Önce sen anlat" dedi.

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur ve hayatı boyunca müziğe olan ilgisi, İbrahim Tatlıses gibi müzikle iç içe bir yaşam sürdürmesine neden olmuştur. 2003 yılında yarı burslu olarak Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde eğitimine başlamıştır. Şan branşı ile müzik eğitimine başlayan Dilan Çıtak, aynı zamanda piyano ve keman dersleri de almıştır. Keman eğitimini iki yıl boyunca sürdürdükten sonra, keman yerine piyano çalmaya devam etmiştir. Okul yılları boyunca müzikallerde ve korolarda yer almış, ayrıca caz orkestralarında solistlik yapmıştır. Bu dönemde ayrıca Pera Tiyatro'da iki sene boyunca oyunculuk eğitimi de almıştır.

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık