Kızılcık Şerbeti, geçen sene reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmadı. RTÜK'ten de ceza alan dizinin yayın hayatı sona ermedi. İkinci sezonu da merakla bekleniyor. Dizinin ikinci sezon çekimlerine başlandı. Hatta ilk bölümü hazır. Dizinin sosyal medya hesabından yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Bu fragman, yeni sezonu bekleyen Kızılcık Şerbeti hayranlarını daha da heyecanlandırdı. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte bu sorunun cevabı detaylarıyla haberimizde yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi netleşti. Dizinin 30. bölümü olacak olan yeni sezon ilk bölümü Eylül ayının son haftası ya da Ekim ayının ilk haftasında Show TV ekranlarında yayınlanacak. Sete 28 Ağustos tarihinde başlayan dizinin yeni sezonundan ilk bölüm fragmanı da geldi. ''Çok yakında'' söylemiyle paylaşılan fragman, dizinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Ancak Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon bölümlerini izlemek isteyenler biraz daha beklemek zorunda kalacaklar.

KAFALARI KURCALAYAN FİNAL

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde Doğa'nın Fatih'in kendisini aldattığını kanıtlaması ve doğum yapması yaşandı. Yeni sezon öncesinde merak edilen ise Ömer ve Kıvılcım'ın geçirdiği kaza sonucunda kimin öldüğü konusu oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Feyza Civelek, Serkan Tınmaz, Rahimcan Kapkap, Emrah Altıntoprak, Soydan Soydaş, Selin Türkmen, Sevim Erdoğan ve Aliye Uzunatağan.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ ÖZETİ

Alev ve kocasını yakın bir pozisyonda gören Pembe, her ne kadar bu durumdan çok rahatsız olmuşsa da şimdilik Abdullah’ın bahaneleriyle yetinmek zorunda kalır.

Sonunda muratlarına ererek evlenen Nursema ve Umut, hayatlarının hiç de kolay olmayacağını, farklılıkların onları üzeceğini ilk günlerden itibaren görmeye başlarlar. Nursema’nın ailesini yemeğe çağırdığı gece her ikisi için de kabusa dönecektir.

Ömer, Kıvılcım’la birlikte yaşayacakları evi alarak ona sürpriz yapacak, ancak bununla da yetinmeyip daha büyük bir hamle ile Kıvılcım’ı tam kalbinden vuracaktır. Delil bularak boşanmayı kafasına takmış olan Doğa, beklediği haberi ona yardım eden Alev’den alınca harekete geçecek ancak yapacakları her iki aile için de geri dönülmez sonuçlara yol açacaktır.

Editör: Orhan Duman