Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanınan Meryem Uzerli, yeni projesi Ru dizisiyle gündemdeyken Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Program sırasında Hülya Avşar'ın, Uzerli'ye "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" sorusunu yöneltmesi, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük tepki çekti.

Hülya Avşar, Mor Çatı için kıyafetlerini satıyor

Gazeteci Cüneyt Özdemir de bu soruya sert tepki gösterenler arasında yer aldı. Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda Özdemir, "Hülya Avşar içinden geldiği mahalle ahlakını temsil ediyor... Bekar kadın olmak sanki bir suç! Evlilik kurtuluş, çocuk yapmak olmazsa olmaz! Vasat, kolaycıl ve ne yazık ki çağ dışı bir ahlak anlayışı (ki kendisinin de pek uyguladığını söylemek zor!)" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir: Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?

Özdemir, programında da bu konuya değinerek, "Gelelim Hülya Avşar zorbalığına... Sana ne? Her kadın evlenmek zorunda mı? İnsanlar evlenmek istemeyebilir... Hülya Avşar bunu ilk kez yapmıyor, daha önce de yapmış..." şeklinde konuştu.

Cüneyt Özdemir'in bu çıkışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı tarafından desteklendi. Hülya Avşar ise henüz bu eleştirilere yanıt vermedi.

Ekran Alıntısı

Kaynak: HABER MERKEZİ