İngiliz futbolunun köklü ekiplerinden Tottenham’da forma giyen Heung-min Son’un sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Heung-min Son için Ada basınından tüm dünyayı sarsacak bir iddia geldi. 32 yaşındaki oyuncu, Süper Lig’in dev ekibine transfer olabilir.

HEUNG-MIN SON İÇİN FENERBAHÇE DEVREDE

2015 yılından bu yana Premier Lig’de Tottenham forması giyen Heung-min Son, beyaz-lacivertli ekipten ayrılık kararını bir süre önce almıştı. Yeni sözleşme imzalamayan yıldız kanat oyucusu için çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Heung-min Son’u kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberin ayrıntılarında, Son’un yeniden Jose Mourinho ile çalışmaya sıcak baktığı ve Fenerbahçe’ye transfer olmaya yeşil ışık yaktığı bilgisine yer verildi.

CÜZİ BİR MİKTAR ÖDEYEREK DEVRE ARASINDA TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR

Tottenham ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Heung-min Son için Fenerbahçe’nin cüzi bir bedel ödeyerek bu transferi ocak ayında bitirmek istediği iddia edildi. Tottenham’ın da yeni sözleşme imzalamayan Heung-min Son’dan hem bir bonservis bedeli kazanmak istediği hem de takımda en çok kazanan oyuculardan biri olduğu için Kanarya’ya kolaylık sağlamaya sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı.

Editör: Bedirhan Altundağ