Kum Saati Tipi Vücut:

İnce bir bel, dengeli kalçalar ve göğüslerle karakterize edilen kum saati figürüne sahip olanlar için moda dünyası sizin istiridyenizdir. Kıvrımlarınızı vurgulamak için anvelop elbiseler ve özel bluzlar gibi beli saran elbiseleri ve üstleri tercih edin. Yüksek belli pantolon ve etekleri tercih etmeniz vücut hatlarınızı daha iyi gösterecektir.

Armut Tipi Vücut:

 Omuzları daha dar, kalçaları daha geniş olan bireyler dikkatleri yukarıya çekerek denge oluşturabilirler. A kesim elbiseler ve işlemeli yakalara sahip üstler mükemmel seçimlerdir. Alt kısımdaki daha koyu tonlar ve üst kısımdaki daha parlak renkler veya desenlerle daha dengeli kombinler yaratmak mümkün olacaktır.

Elma Tipi Vücut:

Ağırlıklarını orta kısımda taşıyan elma tipi kadınlar bacaklarını ve dekoltelerini sergileyebilirler. Dökümlü maksi elbiseler ve yüksek bel üstler hem konfor hem de stil sağlar. Göğüs detaylı ve askılı bluzlar görünümünüze modaya uygun bir dokunuş katarken aynı zamanda daha ince bir siluet oluşturmanıza da yardımcı olabilir.

Dikdörtgen Tipi Vücut:

Göğüs, bel ve kalçanın benzer ölçülere sahip olduğu dikdörtgen vücut şekline sahip olanlar için amaç, kıvrımlar ve belirginlik kazandırmaktır. Peplum üstler, dar kesim elbiseler ve kemerler harika seçimlerdir. Görsel ilgi ve şekil yaratmak için fırfırlar ve kıvrımlar mükemmel bir tercih olacaktır.

TRENDLERE GÖRE DEĞİL, GÜVENE GÖRE GİYİNİN

Vücut şeklinize göre giyinmenin anahtarının katı kurallara uymak değil, benzersiz güzelliğinizi kutlamak olduğunu unutmamak önemlidir. Ne giydiğinize olan güven, en üst düzey moda ifadesidir. Dahası, moda deneme ve kendini ifade etme ile ilgilidir. Konfor alanınızın dışına çıkıp farklı tarzlar denemekten korkmayın.

Kişisel tarz zamanla ve deneyimlerle gelişir; bu nedenle kendinizi en iyi hissetmenizi sağlayan şeyi keşfetme yolculuğunun tadını çıkarın. Vücut şeklinize göre giyinerek özgüven büyüsünün kilidini açabilir, güzelliği içinizden yayabilirsiniz, gardırobunuzu açın ve tarzınızın parlamasına izin verin.

Kaynak: AYŞE ADLI