Magazin

Hazar Ergüçlü Kıbrıs ağzıyla konuştu: Hayranları bayıldı!

Kıbrıs Türkü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hazar Ergüçlü, yerel bir Kıbrıs kanalına röportaj verdi. Oyuncunun röportajda Kıbrıs ağzıyla konuşması dikkat çekti. O görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Loading...

Abone Ol

Son dönemde Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri isimli dizisinde canlandırdığı Dilber karakteri ile gündemi uzunca bir süre meşgul eden Hazar Ergüçlü Kıbrıs ağzıyla verdiği röportajla dikkat çekti. 

HAYRANLARI BAYILDI

Kıbrıs Türkü olan Hazar Ergüçlü yerel bir Kıbrıs kanalına verdiği röportaj videosu sosyal medyada dikkat çekti. Oyuncuyla ilgili çok sayıda güzel yorum yapıldı. Ünlü ismin hayranları Ergüçlü'nün konuşmasına bayıldıklarını dile getirdi. 

Medcezir, Kuzey Güney, Ahlat Ağacı gibi ses getirmiş projelerde gösterdiği performansla hayran bırakan Hazar Ergüçlü yeni sezonda İnci Taneleri ile yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }