Denizciler Mahallesi'nde bulunan Çamlık Camii'nde görevli olan 40 yaşındaki imam Hasan İnci, sabah namazını kıldırmak üzere camiye gitmek üzere lojmanından çıktığı sırada bir saldırıya maruz kaldı.


Av tüfeğiyle silahlı bir saldırgan tarafından cami avlusunda hedef alındı. Olayın ardından yaralı olarak hastaneye kaldırılan İmam İnci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hasan İnci'nin 4 çocuk babası olduğu ve ailesiyle birlikte cami lojmanında yaşadığı belirtiliyor. Bu acı olayın ardından polis ekipleri, şüpheli bir kişiyi gözaltına aldı. İnci'nin ölümü, sadece bir bireyin değil, toplumun huzurunu da derinden yaralayan bir trajedidir.

Olayın tüm detaylarıyla aydınlatılması ve sorumluların adalete hesap vermesi için yetkililerin gereken adımları atmaları önemlidir. 

Dünyanın en uzun ekmeğiyle rekor kırdılar Dünyanın en uzun ekmeğiyle rekor kırdılar

İMAMI ÖLDÜREN KOMŞUSU ÇIKTI

İmama saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, imamı öldürenin daha önce husumet yaşadığı karşı komşusu M.A.Ö. olduğu anlaşıldı.

Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu şüpheli şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA