Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararı alındı. Başkan adayı olması beklenen Hasan Arat, sosyal medya hesabından seçim ateşini yaktı. Hasan Arat, ''Büyük Beşiktaş Camiası, Beşiktaş Jimnastik Kulübümüzün Olağanüstü seçim kararı açıklaması camiamıza hayırlı olsun. Çıktığımız yol artık tüm  BEŞİKTAŞLILARIN yoludur.'' açıklamasında bulundu. Bununla beraber bir video paylaşan Hasan Arat, ''bu kulüp bize şehitlerimizden, gazilerimizden, Şeref Beyler'den, Hakkı Yetenler'den emanet. Bu kulüp, terörün eline geçmesin diye bizi göreve çağıran Süleyman Seba'dan emanet. Beşiktaş'ı Türkiye'nin ve dünyanın en kurumsal kulüplerinden biri yapmaya söz verdik. Çıktığımız yol artık Beşiktaşlıların yoludur. Hepinize saygılarımı sunuyorum.'' ifadelerini paylaştı. Bu mesaj Beşiktaşlı taraftarlardan tam not aldı. Siyah beyazlı taraftarlar, Hasan Arat'a destek mesajları yollamayı ihmal etmedi.

HASAN ARAT KISA SÜRE İÇERİSİNDE KADROSUNU DUYURACAK

Hasan Arat'ın paylaştığı ilk mesajın ardından kısa süre içerisinde yönetim kurulunda yer alacak isimleri, planlarını duyurması bekleniyor. Birçok isimle uzun süredir istişare halinde bulunan Hasan Arat'ın yapacağı hamleler merakla bekleniyor. 

ADAYLAR KONUŞULUYOR

Beşiktaş'ta Hasan Arat dışında adaylığını duyurması beklenenler arasında Tevfik Yamantürk bulunuyor. Yine Erdal Torunoğulları, Fikret Orman gibi isimlerin de başkan adaylığı için nabız yokladığı bilinenler arasında.

BEŞİKTAŞ'TAN SEÇİM AÇIKLAMASI

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

''Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.''

ŞENOL GÜNEŞ İLE DE YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş'ta seçim kararı dışında Şenol Güneş ile de yollar ayrıldı. Takımın başında geçici olarak Burak Yılmaz'ın yer alacağı duyuruldu.

Beşiktaş'ın Şenol Güneş açıklaması da şu şekilde:

''Şenol Güneş’e Emekleri İçin Teşekkür Ederiz

Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.''
 

Editör: Orhan Duman