Beşiktaş'ta Başkan Adayı Hasan Arat, Serdal Adalı'ya zeytin dalı uzattı. 

HasanArat (9)

Hasan Arat son yaptığı konuşmada, Serdal Adalı'nın yaptığı hizmetlerle ilgili olarak "Serdal Adalı'nın Beşiktaş camiasındaki her zaman yeri müthiştir. Her zaman da Beşiktaş camiası onu kucaklayacaktır. Serdal'ı da Tayfur'u da Beşiktaş camiası unutmaz. Abisi de çok değerli bir arkadaşımdır. Beşiktaş'ın onu pamuklar içerisinde sarması lazım. TJK'da şu anda görevi var. Birlikte çalışma imkanımız olursa bu dan şeref duyarım, açık söyleyeyim. Bizler bunu da göstermemiz lazım insanlara. İmkanı olursa TJK'dan vakti olursa benim için de camiamız için de onurdur. Aynı şeyler Tayfur için de geçerlidir. Değerlerimize sahip çıkacağız" dedi.

HasanArat (8)

Ardından Hasan Arat'ı arayan Serdal Adalı ortak listeyle seçime girme konusunda anlaştı. 

Beşiktaş Divan Başkanı Tevfik Yamantürk'ün de adaylıktan çekilmesiyle Hasan Arat ile adaylığını açıklamaya hazırlanan mevcut başkan Ahmet Nur Çebi karşı karşıya kaldı. 

Beşiktaş, 10 Aralık'ta yapılacak Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın tarihinin değiştiğini açıkladı.

BJKHASAN

TÜM EFSANELER BİRER GÖREV ALACAK

Çoğunluğun sağlanmasının beklenmediği 25 Kasım yerine çoğunluğa bakılmaksızın 2 Aralık'ta gerçekleştirilecek kongre öncesi Hasan Arat rüzgarı arkasına aldı.

HasanArat (1)-1

Hamlelerini yapmak için Ahmet Nur Çebi'nin adaylığını açıklamasını bekleyen Hasan Arat, Serdal Adalı ve Tevfik Yamantürk'ün yanı sıra takımın ağır topları Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay ve son şampiyonluğu yaşatan Sergen Yalçın ile gövde gösterisi yapacak.

Hasan Arat, takımın tüm eski efsanelerini yönetimden, teknik ekibe kadar görevlendirdiğini de kamuoyuna açıklayacak.

   
.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK