Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, 61. Altın Portakal Film Festivali'nde Başarı Ödülü'ne layık görülmüş ve geçen günlerde ödülünü Işıl Yücesoy'dan alarak kadınlara adamıştı. Farah törende "Bugün gerçekten beynim almadı bu konuşmayı yapmayı çünkü çok fazla gündem var. Dün kötüydü, bugün daha kötü... Çok korkuyorum daha da kötü olacak diye. Kısa keseceğim. Ben bu ödülü izninizle bu erkekçiliğin ve erkeklerin egemen olduğu, henüz daha sektör bile diyemeyeceğimiz bu düzende var olmaya çalışan, konuşmaktan korkmayan, yorulan ama pes etmeyen kadınlar için almak istiyorum. Çok sağ olun. Daha çok konuşacak şeyimiz var." demişti. 

Farah Zeynep Abdullah In Altin Portakal Da Odul Konusmasi X Te Olay Oldu Pes Etmeyen Kadinlar Icin 1728211402 411 Large

YERDEN YERE VURDULAR

Ancak törende tercih ettiği kombini, sunucu koltuğunda Bilal Özcan, Hande Sarıoğlu, Didem Delen ve Pınar Eliçe'nin oturduğu Söylemezsem Olmaz programında eleştiri yağmuruna tutuldu. Farah Zeynep Abdullah'ı masaya yatıran program ekibinden Hande Sarıoğlu'nun "Bir şey giymeden gelmiş, iç çamaşırı giymeden gelmiş. Bir kadın olarak iç çamaşırı giymeden sokağa çıkmayı uygun görüyor musun Pınar? Toplum içine çıkarken iç çamaşırı giymeden topluma karışmak çok uygun kaçıyor mu? İç çamaşırın yok, biraz yadırgadım ben açıkçası..." sözleri dikkat çekti.

Farah-8

YANITSIZ BIRAKMADI

Dekolteleriyle meşhur Sarıoğlu’nun bu tarz bir çıkış yapması sosyal medyada tepki çekti. Farah Zeynep Abdullah ise sessiz kalmadı ve hesabından programın videosunu paylaşarak "Sizin beni yadırgamanızdan gurur duyarım..." notunu düştü. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY