Sıradışı tarzıyla gündemden düşmeyen spiker Hande Sarıoğlu, oryantal performansı nedeniyle işinden ayrılmıştı. Ünlü spikerin daha önce bir efsane olarak kabul edilen Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Geçmişte oyunculuk deneyimleri olan Hande Sarıoğlu'nun, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı ve hâlâ büyük ilgi gören Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümlerinde rol aldığını öğrenenler oldukça şaşırdılar.



Hande Sarıoğlu'nun, özgünlüğünü korumadan önce, Türk televizyonlarının efsaneleşmiş dizisi Aşk-ı Memnu'da düğün organizatörü olarak yer aldığı biliniyor. Nihal ve Behlül'ün düğünlerini organize eden Sarıoğlu, dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte düğün konseptini planlar ve tartışırken görülüyor. Sarıoğlu'nun estetiksiz hali, tanıdık bir yüzü olmayanlar için oldukça zorlayıcı olmuş olabilir. Sosyal medyada paylaşılan Sarıoğlu'nun diziden kareleri hızla gündem olmuştur.



Nihal ve Behlül'ün düğünlerini organize eden Sarıoğlu, dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte düğün hakkında konuşurken görülüyor.

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de doğdu ve İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Ayrıca, Halid Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan ve dönemi etkileyen Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında ise Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programına katıldı.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Akçakoca ilçesi, Düzce'de doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamladı. Boyu 1.72 metre ve kilosu 62'dir.

haber merkezi

Editör: Funda Işık