Bogota, Kolombiya'da kaydedilen bir video, seyahat eden bir kadının bacaklarına ağda yapma kararı alarak diğer yolcuları şaşkına çevirdi. Bu video, bir yolcu tarafından kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Videoda ismi belirtilmeyen bir kadın, kaval kemiğinin üzerine ağda şeritleri yapıştırarak eğlenceli bir şekilde telefon görüşmesine devam ediyor.


55

Ancak, otobüsteki diğer bir kadın yolcu, ağda yapan kadına yönelik olarak "Ne kadar iğrenç bir durum" şeklinde tepki gösterdi. Ağda yapan kadın ise bu eleştirilere, "Beğenmiyorsan taksiye bin" şeklinde yanıt verdi. Bu görüntüler, sosyal medyada geniş bir tepki topladı.


1

Bazı sosyal medya kullanıcıları, tüylerin alınmasının iğrenç bir durum olmadığını ve kimseyi rahatsız etmediğini savundular. Bir kullanıcı, "Tüyleri almak için ağda şeritleri kullanmak iğrenç değil ve kimseyi rahatsız etmiyor ya da kişisel alanlarına müdahale etmiyor. 'Normal' insanların çoğu için ter kokusu ve vücut kokusu daha rahatsız edici" şeklinde yorumda bulundu. Başka bir kullanıcı ise, "Hayat, birinin bacağına ağda yapılıp yapılmadığını düşünmek için çok kısa" şeklinde yorum yaptı.

Kaynak: Haber merkezi-mynet