Bir süredir Hande Erçel'le yaşadığı aşkla magazin gündemine kendine yer bulan Hakan Sabancı geçen günlerde herkesi şaşırtmıştı. Bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katılan Hande Erçel'e Hakan Sabancı da eşlik etmişti. Erçel'den önce çapkınlığıyla nam salan Sabancı sosyal medya hesabından sevgilisiyle romantik karelerini paylaşarak beklenmedik bir harekete imza atmıştı.

S 1E1Eb006Da5Ac026F0E1Bb8C93085647A7F61320

İLK KEZ İYİ DAVRANMIŞTI

Hakan Sabancı son olarak ise magazin muhabirlerine olan tutumuyla dikkat çekti. Havaalanında görüntülenen ünlü isim, her zaman ters davrandığı ve sorularına cevap vermediği muhabirlerle konuştu. “İlişkim çok güzel gidiyor...” diyen Sabancı, gazetecilerle tek tek el sıkıştı. Ancak ünlü ismin bu tavrı kısa sürdü. 

Ekran Resmi 2024 06 04 11.54.54

RÖPOTAJI YARIDA KESTİ

Geçen akşam düzenlenen Elle Style Awards Gecesi'ne el ele katılan Hande Erçel ve Hakan Sabancı gece boyu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Sabancı'ya "Siyah bir çiçek görüyorum yakanızda yas değil mi?" diye sorunca ortalık gerildi. Gerildiği sesinden anlaşılan Sabancı "Aksesuar" diyip gülünce devreye giren Hande Erçel sevgilisine destek vererek "Ne kadar değişik bir soru" diye tepki gösterdi. "Arkadaşlar teşekkürler" diyerek röportajı yarıda kesen Hakan Sabancı "Böyle soru sorarsan cevabında ne diyelim" diyerek tepkisini belirtti.

Muhabir: SERKAN BAYAR