Sahnedeki kostümü ve iddialı danslarıyla sosyal medyada adından söz ettiren Hadise'nin kendisini alttan çeken kameramana çıkıştığı anlar geçen haftalarda çok konuşulmuştu. O dönem Hadise'ye tepki gösterenlerden biri de Sevda Türküsev olmuştu. Türküsev bir kez daha şarkıcıyı hedef aldı. Hadise'nin 19 Mayıs'ta sahneden 10. Yıl Marşı'nı söylediği anları paylaşan Türküsev, şarkıcının kostümünü eleştirdi. 

Sevda Türküsev sosyal medya hesabından; "Hadise’nin bu kıyafeti nedir! Bu kıyafetle 10. Yıl Marşı mı söylenir. Vallahi üzüldüm. Yazık!" ifadelerini kullandı. Gönderinin altına çok sayıda destek mesajı geldi. 

Ekran Resmi 2024 05 28 06.54.35

DAHA ÖNCE DE HEDEF ALMIŞTI

Ünlü isim kendisini yakın kadrajdan ve alt plandan çeken teknik çalışanı frikik yakalamaya çalışmakla suçladı. Hadise; 'Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabii ki de susmayacağım! Bu benim sahnem.' ifadelerini kullandı. 

Ekran Resmi 2024 04 16 12.03.24

"ZATEN HER ŞEY ORTADA"

Hadise’yi eleştiren Sevda Türküsev söz konusu paylaşımında ’Ya arkadaş gülmekten öldüm… Bu Hadise ya bizim aklımızla dalga geçiyor ya bunlara inanarak konuşuyorsa kendi aklıyla dalga geçiyor. Bayramda verdiği konserde güya magazinciler frikik yakalamak istemiş... Çocukların günahına niye giriyorsun ya? Sen neren gözükmek istiyorsa ona çalışmışsın. Kıyafet ortada, mayo dediğin şey de ortada. Ortada olan şeyler ortada. Kalçayı yandan sallayarak dans… Yerden şuh bir şekilde kalkıp dans… Zaten her şey ortada. Magazincilerin ya da salondakilerin bir frikik yakalamalarına gayret etmeye gerek kalmayacak bir performans vardı ortada. Dedim ya her şey ortada.’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: DEMET SAROVA