Medyaradar.com sitesinde paylaşılan bir habere göre, Türk medya sektörünün en önemli kanallarından Habertürk'te yaprak dökümü devam ediyor. Ciner Holding'in yeniden yapılanmaya gittiği Habertürk kanalında Fatih Altaylı ve Oya Çebi gibi tecrübeli isimlerle yollar ayrılmıştı. Habertürk'e son veda eden isimse Duygu Kaya oldu. Kaya, ayrılığı canlı yayından izleyicilerine duyurdu 

'TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM'

Hem muhabirlik hem de spikerlik döneminde pek çok deneyim kazandığını belirten Duygu Kaya, "3 yıla yakın çalıştığım Habertürk’ten dün kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. Muhabirlik dönemimde de spikerlik dönemimde de pek çok deneyim kazandım, güzel anılar biriktirdim. Kıymetli insanlarla aynı çatıyı paylaştım. Başta medya grup başkanımız Sn Kenan Tekdağ beye , Genel Yayın Yönetmenim Mehmet Yeşilkaya’ya ve tüm yöneticilerime teşekkürü bir borç bilerim. Siz seyirciler, bizi evlerine konuk edenler sizler de hiç yalnız bırakmadınız, var olun. Belki başka yerlerde yine merhaba’mız olacak kimbilir:) O güne dek Hoşça’kalın, sağlıkla kalın." diyerek vedasını resmen duyurdu. Kaya'nın sektöre devam edip etmeyeceği ise ilerleyen günlerde belli olacak. 

duygukayaa

DUYGU KAYA HAKKINDA TÜM BİLİNMEYENLER

Gazeteci, haber sunucusu. 1989, İstanbul doğumlu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

İsveç Halmstad University'de 1 yıl Erasmus programına katıldı. Üniversitede okurken Bolu'da yerel gazetede çalıştı. Mezun olduktan sonra Medya Akademisi'nde diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı. Hürriyet Gazetesi İstihbarat ve Dış Haberler servisinde staj yaptı.

İlk kadrosunu Artı 1 TV'de 2013 yılında muhabir olarak aldı. Daha sonra Habertürk ailesine katıldı ve burada 3 yıl muhabir olarak çalıştı. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan kültür sanata pek çok branşta haber ve canlı yayın yaptı. Nisan 2018’de Kanal D Haber’e transfer oldu. Burada da yine insan hikayesi ağırlıklı haberler yaptı. Aynı yılın Ağustos ayında CNN TÜRK ailesine katıldı. Son olarak ise Habertürk’te görev alıyordu. 

HABERTÜRK KANALI KİMİN?

Habertürk, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalı ve internet haber portalıdır. Kanal, 24 Ekim 2001 tarihinde kurulmuş olup Türk medya sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Habertürk, genel olarak güncel haberler, politika, ekonomi, spor, kültür-sanat, teknoloji ve daha birçok konuda haberler sunmaktadır.

haberturk (3)

Habertürk'ün sahibi Ciner Medya Grubu'dur ve merkezi İstanbul'da bulunmaktadır. Kanal, Türksat ve diğer kablo TV platformları üzerinden izlenebilmektedir. Ayrıca, internet üzerinden de canlı yayınlarına ve haber içeriklerine erişim sağlamak mümkündür.

Derleme: Gazeteyaziyor.com.tr

Editör: Mehmet Buğrahan İncecik