Habertürk ekranlarında yıllardır başarılı bir şekilde program yapmayı sürdüren Oya Çebi, kanaldaki yeniden yapılanma sürecinde yolların ayrıldığı isimlerden olmuştu. Çebi, ayrılığın ardından dinlenmeye geçti. Son olarak sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Oya Çebi, yeni sezonda Beyaz TV'nin ana haber bültenini sunacağını açıkladı.

ANA HABER OYA ÇEBİ'YE EMANET

Sosyal medya hesabından yeni adresini açıklayan Oya Çebi, "Bir süredir sizlerden ayrıydım. Bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadınız. Mesajlarınızla her zaman yanımda olduğunuzu hissettirdiniz. Şimdi yeniden buluşma vakti. Bundan sonra sesiniz sesimiz, derdiniz derdimiz olacak. Sorunlarınıza çare aramaya, yaralarınızı birlikte sarmaya geliyoruz. Gelişmelerden sizi haberdar etmek için hafta içi her gün Beyaz Tv’de 18:30’da Ana Haber’de buluşalım." dedi.

OSMAN GÖKÇEK'E TEŞEKKÜR

Bu arada teşekkürlerlerim var. En büyük teşekkürüm beni hiç yalnız bırakmayan siz değerli izleyenlerime, bir diğer teşekkürümse beni yeniden sizlerle buluşturan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Sayın Osman Gökçek ve Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gerçek’e.

oyacebi (2)

OYA ÇEBİ KİMDİR?

Oya Çebi, 20 Ocak 1985 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelen Türk Televizyon haber spikeridir. İlköğrenimini bitirdikten sonra Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimine başlamak için Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü tercih etmiş ve bu bölümü başarıyla tamamlamıştır.
 

Kaynak: Gazeteyaziyor.com.tr