UEFA Avrupa Ligi Haberleri

UEFA Avrupa Ligi haberleri ve güncel UEFA Avrupa Ligi gelişmeleri, UEFA Avrupa Ligi ile ilgili tüm video, UEFA Avrupa Ligi fotoğrafları ve UEFA Avrupa Ligi haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Belçika ekibi Union SG ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında sahasında Yunan temsilcisi PAOK ile oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez yönetecek.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da oyuncu listesi açıklandı.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımları Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maç programı belli oldu.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri çekilen kuranın ardından belli oldu.

Spor

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde 2024-2025 sezonu lig aşaması kura çekimi yarın yapılacak.

Spor

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın kamp kadrosu belli oldu.

Keşfet

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fransız ekibi Lille'ye elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe, UEFA Avrupa...

Spor

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda rövanş maçlarının heyecanı yarın başlayacak.

Spor

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşılaştı. Mücadeleden şanssız bir şekilde...

Spor

Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda yarın sahasında Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla karşılaşacak.

Spor

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Ruzomberok'u 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.