Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

2024-2025 sezonunun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Fenerbahçe’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Tiago Martins yönetecek.

Spor

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Alexander Djiku, ortak hedeflerinin UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak olduğunu belirtti.

Gündem

EURO 2024’teki Avusturya maçı sonrasında yaptığı Bozkurt işareti nedeniyle UEFA’dan 2 maç ceza alan Merih Demiral’a bir kötü haber daha…...

Spor

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımına konuk olacak.

Spor

Fenerbahçe, 2024-25 sezonu hazırlıkları kapsamındaki üçüncü hazırlık maçında Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split’e 1-0 mağlup oldu.

Spor

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından hakkında yapılan şikayete ilişkin savcılığa ifade verdi.

Spor

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City yeni sezon öncesi hazırlık kampı İstanbul’a geldi.

Spor

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Al Ahli ve Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in transferi için kiralık olarak anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki Fransız...

Gündem

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Serhat Uluerenle yaptığı programda yıllar sonra kendisini kimin vurduğunu açıkladı. Ahmet Çakar'ın sözlerinden onu...

Keşfet

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Al-Ahli takımında forma giyen 27 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'den transfer için...

Spor

Yeni sezonun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.