FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe, Al-Ahli forması giyen Fransız kanat oyuncusu  Allan Saint-Maximin ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco transfer için ciddi anlamda bastırdı. Fenerbahçe'nin en çok istediği oyunculardan biriydi. Jose Mourinho faktörü nedeniyle kulübü Al Ahli’ye ayrılmak istediğini söyledi ve ayrılmasına izin verildi. Sarı-lacivertli kulüpte kiralık olarak forma giyecek olan oyuncunun açıklanması bekleniyor.

27 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in Temsilcisi, İstanbul'da hizmet veren, FIFA ve CAS ile çalışan bir hukuk bürosu ile görüştü ve sözleşmenin hazırlanması hakkında hukuki destek istedi. Oyuncunun sözleşmesi hazırlanıyor. İş resmi imzaya kaldı!

Allan Saint-Maximin kimdir? kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Geçen yaz transfer döneminde Newcastle United'tan Al-Ahli'ye 27.2 milyon Euro'ya transfer oldu. Al-Ahli formasıyla 31 maçta 4 gol, 10 asist yaptı. Al-Ahli ile 2026 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor. Fransa U-21 Milli Takımı formasını 7 maçta terleten Allan Saint-Maximin aynı sayıda maça çıktığı Fransa U-20 Milli Takımı'nda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Fransa U-17 Milli Takımı'nda da 7 maça çıkan Allan Saint-Maximin, 4 gole imza attı. Fransa U-16 Milli Takımı'nda ise 11 maçta 3 gol kaydetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ