Burçlar kişilerin yaşamlarına yön verebiliyor. Özellikle kadınlar günlük burç yorumlarına çok önem veriyor. Hatta bazıları sabahları hayata başlamadan önce kesinlikle günlük yorumları okuyor. Astrologlar yen akıllı, öfkeli, yakışıklıların çıktığı burçların yanı sıra en güzel kızların çıktığı 3 burcu da açıkladı. Jennifer Lopez, Irina Shayk, PSY, Bella Hadid, Marilyn Monroe, Selena Gomez gibi dünyaca ünlü isim ve dünyaca ünlü güzellerin yer aldığı burçların listesi…

İlişki durumunuzu gözden geçirmeniz gereken 3 burç! Aksi ve ikna edilemezler… İlişki durumunuzu gözden geçirmeniz gereken 3 burç! Aksi ve ikna edilemezler…

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu kadınları ise düzgün fizikleri ve derin yüz hatlarıyla hemen fark edilirler. Cilt bakımlarına çok özen gösterirler. Cesur ve iddialı tarzlarıyla her yerde dikkat çekerler.

6 Ocak 1986 tarihinde Rusya'da dünyaya gelen Irina Shayk, Oğlak burcu kızlarını temsil ediyor.

ASLAN BURCU

Aslan burcu kadınları, göz önünde olmayı severler. Aura'sı ile girdikleri ortamda hemen fark edilen Aslan burçları büyüleyicidir.

24 Temmuz 1963 yılında doğan Latin güzeli Jennifer Lopez de Aslan burcunun en bilinen temsilcilerindendir.

TERAZİ BURCU

Terazi burcu kadınları, herkesin hayalini kurduğu yüz hatları ile dikkat çeker. Sağlıklı beslenip düzenli spor yapan Terazi burcu kadınları hemen fark edilir.

9 Ekim 1996 doğumlu Bella Hadid, Terazi burcu kızlarını yansıtıyor.

EN YAKIŞIKLI ERKEKLER HANGİ BURÇLARDAN ÇIKIYOR?

Burçların yakışıklılığı etkileyip etkilemediğine dair bilimsel bir kanıt yoktur. Ancak, astrolojiye göre bazı burçların yakışıklı erkekleri daha fazla yetiştirdiğine inanılır.

1. Koç Burcu

Koç burcu erkekleri, güçlü ve atletik yapıları ile dikkat çekerler. Ayrıca, cesur ve maceracı kişilikleri de onları daha çekici kılar.

2. Aslan Burcu

Aslan burcu erkekleri, karizmatik ve özgüvenli tavırları ile öne çıkarlar. Ayrıca, güçlü ve cesur kişilikleri de onları daha çekici kılar.

3. Yay Burcu

Yay burcu erkekleri, enerjik ve eğlenceli tavırları ile dikkat çekerler. Ayrıca, açık fikirli ve özgür ruhlu kişilikleri de onları daha çekici kılar.

4. Terazi Burcu

Terazi burcu erkekleri, zarif ve uyumlu tavırları ile öne çıkarlar. Ayrıca, dengeli ve diplomatik kişilikleri de onları daha çekici kılar.

5. Kova Burcu

Kova burcu erkekleri, yaratıcı ve özgün tavırları ile dikkat çekerler. Ayrıca, bağımsız ve özgür ruhlu kişilikleri de onları daha çekici kılar.

Diğer Burçlar

Bu burçların yanı sıra, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak ve Balık burcu erkekleri de yakışıklılığı ile dikkat çekebilirler.

Tabii ki, yakışıklılığın sadece fiziksel özelliklere bağlı olmadığını unutmamak gerekir. Kişilik, zeka ve özgüven gibi faktörler de yakışıklılığı etkileyebilir.

Kaynak: mynet.com * gazeteyaziyor.com.tr

Editör: Kadriye Büşra Özertan