Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda oynanan maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. İlk dakikalardan itibaren yüksek bir tempoda oynanan maçta ortasahalar çabuk geçilince iki takım da oyunu rakip sahaya yıkmakta, üçüncü bölgede çoğalmakta zorlandı.

Güzelcespor rakibine karşı ilk yarının ortalarına doğru baskısını arttırarak daha etkili gelmeye başladı. 35. Dakikada cezaalanı içinde meydana gelen karambolde takım kaptanı Abdullah Kadakal son anda topa dokunarak kaleyi ters ayakta yakalayınca Güzelcespor 1-0 öne geçti. Konuk Çekmeköy golden sonra çabuk toparlanarak beraberlik golü için yüklendi. 45+4. Dakikada cezaalanının hemen önünden kazanılan frikik atışını Oğuz Dalgıç gole çevirince ilk yarının skoru ortaya çıktı. Golden sonra santra yapılmazken takımlar karşılıklı birer golle soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci yarısıyla birlikte Güzelce oyunu rakip sahaya yıkarak üstünlük golün bulmak için atak bir oyun ortaya koydu. Çekmeköy ikinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla öne geçmeye çalıştı. Son bölümde hem akan oyunda hem de duran toplarda rakip kaleyi abluka altına alan Güzelcespor son vuruşlarda başarılı olamazken Çekmeköy de kontrataklardan sonuç alamadı. Kalan sürede başka gol olmayınca ilk yarıda atılan karşılıklı goller maçın da skoru oldu: 1-1. 


Bu sonuçla bir maç eksiği bulunan Güzelce de bir maçı fazla olan Çekmeköy de 7 puana yükseldi. 

Kaynak: ŞEVKET ARSLAN