Kulüp binasında yapılan genel kurulda divan heyeti Recep Kelment, Salih Çetin ve Cihan Bilgiç’ten oluştu. Seçime tek liste ile giren Gümüşdağ güven tazeledi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda, İsa Kıran tarafından okuna kulübün faaliyet ve mali raporları oy birliğiyle kabul edildi. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulunun katıldığı kongreye katılımı da oldukça yoğun oldu. 

Genel Kurulda konuşan kulüp başkanı Gümüşdağ “ Düzenlemiş olduğumuz kongremizin Sultanmurat Spor Kulübümüzdeki  birlik beraberliğimize, Sultanmurat  gençliğine ve ilçe sporuna katkı sağlamasını temenni ediyorum. 20 yıldır ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla Sultanmurat Spor Kulübüne elimizden geldiğince hizmet etmeye, Sultanmuratlı gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve topluma faydalı gençler  kazandırmak için çalıştık ve çalışmayı da sürdürmekteyiz. Değerli üyelerimiz 20 yıldır kulübümüzün büyüğü ve abisi olarak başkanlık yaptık. Bugünkü yapılan kongrede yeniden ve  son kez 3 yıl daha başkanlık yaparak değerli genç kardeşlerimize bırakacağım. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte de Sultanmurat  ve Türk sporuna uzun yıllar hizmet edecek sporcular ve spor adamlarının yetiştirilmesine katkı sağlarız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HALİS BALTACI